kwekerij Duinland
''kwaliteit, duurzaamheid en vooruitstrevend maakt ons bijzonder''

SCHOOLBUS

Over de schoolbus
Wij verhuren ook een oldtimer schoolbus voor trouwvervoer en andere gelegenheden. Wij rijden in Westland en omstreken.

Een Amerikaanse schoolbus: een International Loadstar 1653. De bus wordt door een ieder geassocieerd met film en/of televisie. In Amerika wemelt het nog van deze bussen, hoewel er steeds meer nieuwere modellen voor dit oude model in de plaats komen. Aangezien er in heel West-Europa maar enkele van deze wagens rondrijden, is het toch uniek om erin te rijden.

De Schoolbus is gebouwd in 1963 op een International chassis en is met een eveneens van International afkomende V8 dieselmotor uitgerust. De wagen is voorzien van 28 (ruim uit elkaar geplaatste) zitplaatsen.

Voordelen voor U!
Er is bijna geen betere gelegenheid uw trouwdag zo gezellig met familie en vrienden te beginnen dan met het voorrijden van zo’n originele Amerikaanse Schoolbus. Ook in uw fotoreportage zal deze schoolbus natuurlijk een blikvanger zijn.

Behalve de gezelligheid van het met elkaar doorbrengen van de gehele dag, zijn er nog diverse voordelen te noemen wanneer u kiest voor onze Schoolbus voor uw trouwvervoer:
- Er ontstaan geen problemen doordat uw gasten de weg kwijtraken naar het  (vaak voor hen onbekende) stadhuis en/of kerk. Denk daarbij    aan de stoet auto’s waarvan alleen de laatste auto’s moeten wachten voor het rode stoplicht.
- Geen parkeerproblemen.

Waar op te letten?

Bij het reserveren van de schoolbus van uw huwelijk, dienen de gegevens van de route, zoals tijden, adressen en routebeschrijving aan ons te worden overhandigd, zodat alles tijdens deze dag perfect verloopt. Bij het uitstippelen van de route moeten er met de volgende punten rekening worden gehouden:
- Eventuele bruggen i.v.m. het gewicht van de bus (6 ton).
- Topsnelheid is ca. 75 km p/u
- Eventuele tunnels/viaducten i.v.m. de hoogte van de bus (320 cm).
- Instapkant is rechts
- Laaghangende takken, borden etc.

Wanneer u rekening houd met de bovenstaande punten kan er in principe niets mis gaan.

De tijd die gerekend moet worden voor de route is ongeveer 200 % van de tijd die je erover doet met een gewone personenauto. Wanneer je deze tijdsberekening aanhoudt, zal er voldoende tijd zijn.

Tarieven
De kosten voor het verhuur van deze schoolbus bedragen € 100,- per uur.

geïnteresseerd? Neem contact met ons op
Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact opnemen met Dennis van der Meer via onze contact pagina